Ijzershop

De Metaalwinkel heeft de afgelopen 50 jaar een prima naam opgebouwd. In de branche staan we te boek als vernieuwend. Onze totaalservice omdat 3 disciplines: verkoop van materialen, metaalbewerking en productontwikkeling. Betrouwbaarheid en vakmanschap staan hoog in het vaandel. Zo realiseren we totaaloplossingen voor de klant.
 

Hoge kwaliteit, meer dan doorsnee producten

De Metaalwinkel is veel meer dan een ijzershop, een ijzerwinkel, staalwinkel of staalshop. Uiteraard bent u in onze winkels aan het juiste adres voor doorsnee materialen. In onze service leggen we de lat veel hoger. We streven ernaar om uw probleem op te lossen. Zo zien we het als een uitdaging om ook nieuwe profielen te ontwikkelen. Bent u overal uitgewinkeld, dan is de kans heel groot dat u bij de Metaalwinkel wel slaagt.

U bent altijd welkom

Ook op internet timmert de Metaalwinkel behoorlijk aan de weg. Onze roots zullen we echter nooit verloochenen. Persoonlijk contact blijft ook vandaag de dag heel belangrijk voor onze service. Zo moedigen we klanten aan om gewoon binnen te lopen, een blik te werpen op onze materialen of de machines aan het werk te zien. Als u langskomt, kunnen we ook voorzien van een goed onderbouwd advies en een op maat gesneden technische tekening. Behalve in de winkel in Rotterdam bent u ook welkom in onze filialen in Amsterdam en Utrecht.

Metaal laten bewerken? 

Bent u op zoek naar metalen materialen of zoekt u de juiste partner voor metaalbewerking? De Metaalwinkel heeft een groot assortiment materialen op voorraad liggen en we voeren diverse metaalbewerkingen op locatie uit. Zo houden we de wachttijden kort en de klant tevreden. Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? Stuur uw informatieaanvraag naar info@metaalwinkel.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een prijsopgave.