Plaatrubber allpac SBR

Plaatrubber allpac SBR is een van de meest gebruikte rubber platen voor industriële toepassing. Dit plaatrubber wordt gebruikt in de bouw, in de industrie en in de scheepvaart. Denk hierbij aan ondervloeren, vloeren, isolatie, afdichtingen, pakkingen en transportbanden.

Bij bestelling van meerdere stukken, is het mogelijk om het materiaal in 1 lengte te ontvangen. Graag in het opmerkingenveld bij het bestelproces aangeven in welke afmetingen u het materiaal wilt ontvangen.
Alle prijzen zijn excl. BTW
Kies je product

Product

Details
Plaatrubber allpac SBR is onder andere geschikt voor afdichtings-, isolatie-, demping- en schokabsorberende doeleinden. De zwarte rubber plaat is aan beide zijden glad, kan eenvoudig op maat worden gesneden of geknipt, en is bestand tegen koolzuur en neutrale gassen (Niet bestand tegen geconcentreerde chemicaliën). Eigenschappen: Temperatuur: -10° + 70°C, Soortelijk gewicht: 1,50 grs/cm³, Hardheid: 70° shore A ± 5°, Treksterkte: 3.5 MPa, Rek bij breuk: 250%. Deze rubber plaat is in verschillende diktes en in iedere gewenste lengte verkrijgbaar. In de winkelwagenlijst kunt u in het opmerkingenveld de gewenste lengte aangeven. De Metaalwinkel heeft een uitgebreid assortiment kunststoffen en rubbers. Als het gewenste product of de gewenste afmeting er niet bij staat, kunt u deze altijd apart aanvragen!