Plaatrubber ozonpac EPDM

Plaatrubber ozonpac EPDM kan gebruikt worden voor diverse toepassingen in de scheepvaart, de bouw, de (automobiel)industrie en wagenbouw. Ook wordt dit plaatrubber vaak gebruikt voor dakplaten of tochtstrippen.

Bij bestelling van meerdere stukken, is het mogelijk om het materiaal in 1 lengte te ontvangen. Graag in het opmerkingenveld bij het bestelproces aangeven in welke afmetingen u het materiaal wilt ontvangen.
Kies je product

Product

Details
Plaatrubber ozonpac EPDM is goed weerbestendig (ozon, wamte, koude) en verouderingsbestendig. Daarnaast heeft het ook een matige bestendigheid voor bepaalde chemicaliën. Eigenschappen: aan beide zijden glad, temperatuur: -25° + 90° C, soortelijk gewicht: 1,45 grs/cm³, hardheid: 65° shore A ± 5°, treksterkte: 5 MPa, rek bij breuk: 250%. Dit plaatrubber is in verschillende diktes en in iedere gewenste lengte verkrijgbaar. In de winkelwagenlijst kunt u in het opmerkingenveld de gewenste lengte aangeven. De Metaalwinkel heeft een uitgebreid assortiment kunststoffen en rubbers. Als het gewenste product of de gewenste afmeting er niet bij staat, kunt u deze altijd apart aanvragen!