RVS T430 magnetisch melkglans gepolijst spiegelplaat

RVS T430 magnetisch melkglans gepolijst spiegelplaat wordt ook wel RVS Spiegel Type Mirror 5 genoemd. RVS spiegelplaat heeft een luxe uitstraling en wordt veel doeleinden gebruikt.

Deze RVS spiegelplaat is naast de verschillende standaardafmetingen in ieder ander formaat leverbaar. Klik op de afmeting die het beste aansluit op het door u uw gewenste formaat waarna u in het opmerkingenveld van de winkelwagenlijst de door u gewenst afmeting kunt aangeven.
Kies je product

Product

Details
RVS T430 magnetisch melkglans gepolijste spiegelplaat is van hoogwaardig gepolijst roestvast staal met een spiegelende eigenschap. De mirror 5 spiegelplaat heeft een melkachtige gloed, waardoor deze een matte uitstraling heeft. Door het bewerkingsproces kan de melkachtige gloed van de spiegelplaten iets afwijken van elkaar. De mirror 5 spiegelplaat is magnetisch, de kwaliteit RVS is T430 en de dikte is 1,5 mm. De RVS gepolijste plaat is niet geschikt voor iedere toepassing. Laat u eerst informeren door één van onze medewerkers. Enkele toepassingen met roestvrijstalen onbreekbare spiegels: bewakingsspiegels, beveiliging van in- en uitritten, afwerkmateriaal (hal, trap, lift, keuken, badkamer, toilet en zwembaden), decoratie (decoratie platen en decoratie plateau), achterwanden, bekleding (plantenbakken en radiatoren), interieur kleine ruimtes (vakantiehuizen, campers, caravan en vrachtwagen trailers), feest- en danszalen voor een sfeervolle uitstraling, magneetborden.