Strip metalen

Metalen strips of platstaf is populair bij professionals, vakmensen en doe-het-zelvers. Het voordeel van platstaf is de buigzaamheid van de strips. U kunt de strips in iedere gewenste vorm laten buigen. Dankzij deze eigenschap is platstaf voor een breed scala aan toepassingen inzetbaar. De experts van de Metaalwinkel geven u graag tekst en uitleg over de voor- en nadelen van het gebruik van metalen strips.
 

Uitgebreid assortiment

Voor metalen strips kunt u bij de diverse vestigingen van de Metaalwinkel terecht. In Rotterdam, Amsterdam en Utrecht helpen we u graag terwijl u wacht. Zo versnellen we de levering en beperken we de wachttijden. We hebben een uitgebreid assortiment metalen strips (of platstaf) op voorraad. Daarbij heeft u de keuze uit diverse metalen. Denk aan koper, brons, staal, (geanodiseerd) aluminium, messing en RVS.

Metalen strips op maat laten maken? 

Voor op maat gesneden metalen strips bent u bij de Metaalwinkel aan het juiste adres. Metaalbewerking is dé specialiteit van onze vakmensen. Dat geldt ook voor de bewerking van metalen strips. Nieuwsgierig ons assortiment? Bekijk de productpagina metalen strips. Of stuur uw informatieaanvraag naar info@metaalwinkel.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een prijsopgave.