Aluminium L-profiel

Vanaf € 5,00

Dit duurzame aluminium L-profiel biedt eindeloze mogelijkheden voor verschillende toepassingen. Het profiel is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor het sterk, lichtgewicht en corrosiebestendig is. Of je nu een professional bent die een stevige constructie nodig heeft of een doe-het-zelver die een creatief project wil realiseren, dit aluminium L-profiel is de perfecte keuze. Dit aluminium profiel wordt ook wel hoekprofiel, hoeklijn of hoekstrip genoemd. Dit aluminium is een brut materiaal.

- Dit product kunnen wij verkrijgen in elke RAL kleur, neem hiervoor - contact - met ons op.
Heeft u een spoedaanvraag? Neem direct - contact - met ons op.
- Grote aanvraag? Neem direct - contact - met ons op.
Kies je product

Product

Details
Met dit aluminium L-profiel is installatie een eenvoudig proces. Dankzij het slimme ontwerp kun je het profiel snel en stevig bevestigen, of het nu aan een muur, vloer of ander oppervlak is. De voorgeboorde gaten zorgen voor een gemakkelijke bevestiging met schroeven of nagels.

Bovendien is dit L-profiel zeer aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften. Je kunt het eenvoudig op maat zagen of snijden om perfect te passen bij jouw project. Of je nu een klein stuk nodig hebt of een grotere constructie wilt maken, dit aluminium L-profiel geeft je de vrijheid om jouw creativiteit de vrije loop te laten.Aluminium L-profiel is een strook met een rechte hoek en is daardoor ideaal in constructies en situaties waar een strakke afwerking is vereist. De aluminium hoekprofielen zijn in iedere gewenste lengte verkrijgbaar. Deze profielen hebben een standaardlengte van 6 meter.