Aluminium L-profiel ongelijkzijdig

Vanaf € 5,00

Dit aluminium profiel wordt ook wel hoekprofiel, hoeklijn of hoekstrip genoemd. Dit aluminium is een brut materiaal. Met het Aluminium L-profiel ongelijkzijdig kunt u eenvoudig solide frames, ondersteunende structuren en randafwerkingen creëren. Of u nu een professional bent in de bouwsector of een doe-het-zelver die graag projecten aanpakt, dit profiel biedt de ideale basis voor al uw constructieve ontwerpen.

- Dit product kunnen wij verkrijgen in elke RAL kleur, neem hiervoor - contact - met ons op.
Heeft u een spoedaanvraag? Neem direct - contact - met ons op.
- Grote aanvraag? Neem direct - contact - met ons op.
Kies je product

Product

Details
Aluminium L-profiel is een strook met een rechte hoek en is daardoor ideaal in constructies en situaties waar een strakke afwerking is vereist. De aluminium hoekprofielen zijn in iedere gewenste lengte verkrijgbaar. Deze profielen hebben een standaardlengte van 6 meter. Het Aluminium L-profiel ongelijkzijdig staat bekend om zijn uitstekende duurzaamheid en weerbestendigheid. Dit profiel is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, waardoor het bestand is tegen corrosie, roest en andere vormen van slijtage. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw constructies lang meegaan, zelfs in veeleisende omgevingen.

Dankzij de weerbestendige eigenschappen is het Aluminium L-profiel ongelijkzijdig ook zeer geschikt voor buitentoepassingen. Of u nu een hekwerk, serre, carport of terrasconstructie wilt bouwen, dit profiel zal bestand zijn tegen de elementen en de tand des tijds doorstaan.