Plaatrubber oilpac NBR

Plaatrubber oilpac NBR wordt ook wel Nitril Butadiene Rubber of Nitril rubber genoemd. Dit plaatrubber wordt gebruikt voor vele verschillende toepassingen vanwege de uitstekende mechanische en slijtvaste eigenschappen (petrochemische industrie, garages, werkplaatsen etc.). Het is heel goed bestand tegen hitte, ozon- en uv-straling en hecht goed op metaal.

Bij bestelling van meerdere stukken, is het mogelijk om het materiaal in 1 lengte te ontvangen. Graag in het opmerkingenveld bij het bestelproces aangeven in welke afmetingen u het materiaal wilt ontvangen.
Kies je product

Product

Details
Plaatrubber oilpac NBR (Nitril Butadiene Rubber) is een synthetisch rubber dat bij uitstek geschikt is voor toepassing met oliën, vetten, smeermiddelen, koolwaterstoffen en een aantal verdunde zuren. Eigenschappen: aan beide zijden glad, temperatuur: -20° + 70° C, soortelijk gewicht: 1,45 grs/cm³, hardheid: 65° shore A ± 5°, treksterkte: 3,5 MPa, rek bij breuk: 250%. Dit plaatrubber is in verschillende diktes en in iedere gewenste lengte verkrijgbaar. In de winkelwagenlijst kunt u in het opmerkingenveld de gewenste lengte aangeven. De Metaalwinkel heeft een uitgebreid assortiment kunststoffen en rubbers. Als het gewenste product of de gewenste afmeting er niet bij staat, kunt u deze altijd apart aanvragen!