Afwerkprofielen

Ongetwijfeld heeft u als professional of doe-het-zelver oog voor de finishing touch van uw klus. Met de afwerkprofielen van De Metaalwinkel heeft u eer van uw werk. Voor diverse toepassingen hebben we een breed assortiment aan aluminium afwerkprofielen op voorraad. Ga in de keuze van een afwerkprofiel niet overhaast te werk. Laat u goed voorlichten door onze experts. Graag vertellen ze u alles over de kenmerken van diverse afwerkprofielen. Denk aan duurzaamheid, gewicht, uitstraling, hardheid, toepassing, corrosiebestendigheid of prijs.
 

Assortiment en bewerkingen

Aluminium afwerkprofielen zijn er in veel soorten en maten. Bovendien voeren de experts van de Metaalwinkel diverse bewerkingen voor u op locatie uit. Denk aan zagen, boren of frezen. De wachttijd voor bewerkingen als poedercoaten of verkoperen is langer. Graag geven we u enkele voorbeelden van afwerkprofielen die de Metaalwinkel levert.

  • Aluminium L-profiel met afgeronde hoek: ideaal voor constructies die een strakke afwerking vereisen, voor diverse kluswerkzaamheden en het afwerken van meubels. Verkrijgbaar in standaardlengte van 5 meter.
  • Aluminium L-profiel (hoekprofiel): ideaal voor constructies die een strakke afwerking vereisen. In iedere gewenste lengte verkrijgbaar. Standaardlengte is 6 meter.
  • Aluminium T-profiel geanodiseerd: ideaal voor de afwerking en/of versterking van allerlei constructies. Zowel binnen als buiten. Alleen verkrijgbaar in een standaardlengte van 5 meter.

Afwerkprofielen bestellen? 

De Metaalwinkel levert aluminium afwerkprofielen uit voorraad, zodat u niet lang hoef te wachten op uw bestelling. Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk de productpagina met afwerkprofielen. Of stuur uw informatieaanvraag naar info@metaalwinkel.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een antwoord of uw vraag of een prijsopgave.