Aluminium buiskoppelingen

De Metaalwinkel heeft een breed assortiment aluminium buiskoppelingen van Topclamp. Dit toonaangevende merk kent een innovatief snelbouwsysteem dat bestaat uit diverse soorten vierkante, ronde of gecombineerde aluminium buiskoppelingen. Topclamp blinkt uit door een zeer strak design in combinatie met een gepatenteerde verbinder. Deze unieke verbinder is eenvoudig te monteren en te demonteren.

Eigenschappen aluminium

Aluminium is een hoogwaardig non-ferro metaal. De aluminium buiskoppelingen zijn licht in gewicht, hebben een hoge mate van stijfheid en zijn eenvoudig te bewerken. Onderhoud is beperkt, dankzij de corrosiebestendigheid en blanke schone glans. De aluminium buiskoppelingen zijn leverbaar in elke gewenste RAL-kleur. Bovenstaande eigenschappen maken van aluminium een populair materiaal voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Aluminium buiskoppelingen bestellen? 

De Metaalwinkel levert aluminium buiskoppeling van Topclamp uit voorraad, waardoor u de gewenste buiskoppelingen snel in huis heeft. Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk de productpagina met aluminium buiskoppelingen. Of stuur uw informatieaanvraag naar info@metaalwinkel.nl.