Aluminium profielen

De Metaalwinkel heeft een breed scala aan aluminium profielen in het assortiment. Ga als professional of doe-het-zelver voor de keuze van uw aluminium profiel niet over één nacht ijs. Diverse aspecten beïnvloeden uw keuze. Denk bijvoorbeeld aan aspecten als duurzaamheid, gewicht, uitstraling, hardheid, toepassing, corrosiebestendigheid of prijs.

Uitgebreid assortiment

Aluminium profielen zijn bij de Metaalwinkel leverbaar in een groot aantal uitvoeringen, afmetingen en diktes. Van aluminium rondstaf tot ronde buizen en van L-profielen (hoekprofielen) tot gelijkzijdige of ongelijkzijdige aluminium F-profielen. Ook kunt u de aluminium profielen bestellen in elke gewenste RAL-kleur.

Aluminium bewerkingen

De experts van de Metaalwinkel kunnen diverse aluminium bewerkingen voor u uitvoeren. Denk aan zagen, boren of frezen. De wachttijd voor bewerkingen als poedercoaten of verkoperen is langer.

Aluminium profielen bestellen? 

De Metaalwinkel levert aluminium profielen uit voorraad, zodat de wachttijden tot een minimum beperkt blijven. Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk de productpagina met aluminium profielen. Of stuur uw informatieaanvraag naar info@metaalwinkel.nl