Aluminium wandbekleding

Aluminium wandbekleding is in opkomst. De aluminium platen worden onder meer toegepast in keukens, interieurs en gevels. Veel interieurontwerpers en architecten zijn enthousiast over de vele toepassingen en voordelen van aluminium wandbekleding. De platen zijn sterk, duurzaam, brandwerend, weersbestendig en gemakkelijk in het onderhoud. De aluminium platen zijn bovendien 100% watervast. De aluminium wandbekleding is dus ook ideaal voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens.
 

Deskundig advies

De aluminium platen geven een moderne uitstraling aan elk interieur of huis. Heeft u plannen om te bouwen, te verbouwen of te renoveren?  Onze experts adviseren u graag over de vele toepassingsmogelijkheden van aluminium wandbekleding. Als architect, vakman of doe-het-zelver kunt rekenen op een uitgebreide toelichting.

Bewerkingen en assortiment aluminium wandbekleding

De Metaalwinkel heeft aluminium wandbekleding in verschillende maten en diktes op voorraad. Onze experts versnijden de platen op maat, terwijl u wacht. Als extra bescherming is het mogelijk om de aluminium platen te laten anodiseren of poedercoaten. U brengt de aluminium platen eenvoudig aan op elke ondergrond. Hiervoor gebruikt u een onzichtbaar klik-, schroef- of haaksysteem. Verlijmen is ook een mogelijkheid.

Aluminium wandbekleding bestellen? 

De Metaalwinkel levert aluminium wandbekleding uit voorraad. De platen zijn in een groot aantal RAL-kleuren verkrijgbaar. Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk de productpagina met aluminium wandbekleding. Of stuur uw informatieaanvraag naar info@metaalwinkel.nl.