Bison tix

Bison tix is een supersterke, tixotrope contactlijm die bekend staat om zijn unieke 'niet druip' formule. deze lijm is ontworpen voor verticale verlijmingen en biedt een krachtige oplossing voor materialen. De Bison tix staat garant voor een sterke hechting.

Kenmerken:

Inhoud: Beschikbaar in meerdere volumes. (tube, blik)
Tixotrope formule: Blijft op zijn plaats zonder te druipen, ideaal voor verticale toepassingen.
Supersterke hechting: Zorgt voor een langdurige en betrouwbare verbinding tussen diverse materialen.
Breed toepasbaar: Geschikt voor hout, metaal, rubber, leer, keramiek, kunststof en vele andere materialen.
Gebruiksgemak: Eenvoudig aan te brengen met een kwast, spatel of direct uit de tube, afhankelijk van uw projectbehoeften.

Kies je product

Product

Details
Bison tix is verkrijgbaar in tube en in blik. Deze universele lijm is zeer geschikt voor het verlijmen van plastic bekledingsplaat, fineer, board, plastic randen, rubber, leer, linoleum, kurk, textiel of polyetherschuim zowel onderling als op hout, spaanplaat, beton en metaal. Bison tix wordt ook gebruikt voor het lijmen van trapranden, vloerbedekking op trappen, dopjes of viltjes onder meubels, reparaties aan bijvoorbeeld schoenen, tassen, speelgoed, tapijt, of bij het maken van (hobby) knutselwerken. Eigenschappen van Bison tix: het is makkelijk smeerbaar, druipt niet, trekt geen draden, direct vast, super sterk, geschikt voor materialen onder spanning, universeel en vocht- en vorstbestendig.