Brons profielen

De Metaalwinkel voert brons profielen van diverse uitvoeringen en diktes in het assortiment. Denk aan brons rondstaf, brons lagebussen of brons platstaf. Brons wordt niet alleen in kunstwerken, standbeelden of kerkklokken toegepast. Brons bewijst ook zijn meerwaarde in gereedschappen, sieraden en kogelkranen.

Eigenschappen brons

Bronzen voorwerpen kenmerken zich door de groengele kleur en de warme, tijdloze uitstraling. Brons is een legering van koper en tin. Deze legering zorgt voor verdubbeling van de hardheid. Voorwerpen van brons – zoals de bronzen profielen van de Metaalwinkel– zijn door deze eigenschap zeer slijtvast.

Brons bewerkingen

De experts van de Metaalwinkel voeren diverse bewerkingen in brons uit. Denk aan zagen, boren, knippen, uithoeken of frezen. Het lassen van brons vergt een speciaal procedé. Bespreek met onze metaalspecialisten de juiste bewerking van brons. Voorkom met de juiste gietmethode naadvorming en gecompliceerde afwerkmethodes.

Aluminium profielen bestellen? 

De Metaalwinkel heeft een groot aantal brons profielen op voorraad. Zodoende kunnen we snel leveren en hoeft u niet lang te wachten op uw bestelling. Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk de productpagina met brons profielen. Of stuur uw informatieaanvraag naar info@metaalwinkel.nl.