Magneten

Magneten zijn voorwerpen die uitgerust zijn met magnetisch materiaal. Het aangebrachte materiaal beschikt over 2 polen, die elkaar aantrekken of afstoten. Het magnetisch veld heeft een decoratieve of een andere functionele toepassing. Voorbeelden van deze toepassingen zijn: klembordmagneten, koelkastmagneten, etikettenband, elektromagneten, magneetborden, magnetisch gereedschap en nog veel meer.   

Breed assortiment magneten

Magneten zijn zeer praktisch in het gebruik. Om die reden heeft de Metaalwinkel een uitgebreid assortiment samengesteld met zwakke en sterke magneten. Onze magneten zijn niet alleen geschikt voor huis-, tuin- en keukengebruik. Ook voor industriële toepassingen hebben we diverse magneten op voorraad. Het is onverstandig om magneten te bewerken. Het materiaal is kwetsbaar, waardoor er tijdens een bewerking stukjes kunnen afbrokkelen.  

Magneten bestellen? 

De Metaalwinkel levert een groot aantal magneten – in diverse vormen en maten – uit voorraad. Als u een magneet bestelt, is de levertijd dus kort.  Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk de productpagina magneten. Of stuur uw informatieaanvraag naar info@metaalwinkel.nl.