Messing plaat

De Metaalwinkel beschikt over een ruim assortiment messing platen. Messing is een legering, bestaande uit de metalen koper en zink. De kracht van messing schuilt in de vele mogelijkheden om het te bewerkingen. Verder is het vochtbestendig en oxideert het licht. Dankzij deze geoxideerde laag krijgen messing platen een oud-klassieke uitstraling. Bovendien is messing duurzaam, eenvoudig her te gebruiken en recyclebaar.

Assortiment en bewerkingen

Voor messing platen kunt u bij de Metaalwinkel kiezen uit diverse afmetingen en diktes. Desgewenst knippen we de platen voor u in de gewenste maat. Voor deze bewerking geldt dat u erop kunt wachten. Messing heeft als eigenschap dat het verkleurt in de buitenlucht. Wilt u deze verkleuring tegengaan? Ter bescherming brengen onze experts graag een blanke laklaag aan.

Messing platen bestellen? 

De Metaalwinkel heeft een uitgebreide collectie messing platen op voorraad. Zodoende kunnen we uw bestelling gereedmaken terwijl u wacht. Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk de productpagina met messing platen. Of stuur uw informatieaanvraag naar info@metaalwinkel.nl.