Messing profielen

De Metaalwinkel biedt een ruime keuze in messing profielen. Messing is een legering van koper en zink. Messing is prima te bewerken, is bestand tegen vocht en heeft de eigenschap dat het licht oxideert. Deze laag geeft de messing profielen een oud-klassieke uitstraling. Messing is ook duurzaam, recyclebaar en vaak her te gebruiken.

Uitgebreid assortiment

Voor messing profielen biedt de Metaalwinkel de keuze uit diverse uitvoeringen, afmetingen en diktes. U kunt niet alleen terecht voor ronde, vierkante of rechthoekige profielen van messing. Ook voor L-profielen (hoekprofielen) en een messing rondstaf, messing vierkantstaf of messing platstaf klopt u zelden tevergeefs aan.

Messing bewerkingen

De experts van de Metaalwinkel hebben de ervaring en expertise in huis om uw messing platen professioneel te bewerken. Denk aan zagen, boren of frezen. Ook poedercoaten is mogelijk, alleen duurt deze bewerking iets langer. Messing verkleurt in de buitenlucht. Om deze verkleuring tegen te gaan, kunnen we een blanke laklaag ter bescherming aanbrengen.

Messing profielen bestellen? 

De Metaalwinkel levert messing profielen uit voorraad, zodat we uw bestelling razendsnel kunnen leveren. Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk de productpagina met messing profielen. Of stuur uw informatieaanvraag naar info@metaalwinkel.nl.