Metaal bewerken op maat

De experts van de Metaalwinkel zijn gespecialiseerd in metaalbewerking. Het is onze kracht om op locatie metaal op maat te bewerken. We beschikken over geavanceerde machines en apparatuur om diverse metaalbewerkingen snel uit te voeren. Bovendien leveren we veel metalen producten uit voorraad, zodat we de wachttijden tot een minimum kunnen beperken.

Productie, reparatie en renovatie

Wilt u nieuwe metalen producten laten bewerken? Of zoekt u een ervaren partner voor het repareren of renoveren van uw metalen producten? In metaalbewerking zijn de experts van de Metaalwinkel van alle markten thuis. De kracht van onze service in metaal bewerken schuilt in totaaloplossingen. We voeren productie, reparatie en renovatie onder één dak uit.

Overzicht metaalbewerkingen

Benieuwd welke metaalbewerkingen de experts van de Metaalwinkel voor u kunnen uitvoeren? Onderstaand overzicht geeft een impressie van de mogelijkheden:

·         Ponsen

·         Zagen

·         Boren/soevereinen

·         Zetten

·         Platen knippen

 

·         Buigen

·         Walsen

·         Watersnijden

·         Lasergraveren

·         Draadvonken

 

·         Schuren

·         Uithoeken

·         Draadsnijden

·         Frezen

·         Lassen/solderen/lijmen

Metaal laten bewerken? 

De experts van de Metaalwinkel voeren diverse metaalbewerkingen op locatie uit. Het voordeel van deze werkwijze: de wachttijden zijn kort, zodat u onder het genot van een kop koffie of thee op uw bestelling kunt wachten.  Nieuwsgierig naar wat we in metaal bewerken voor u kunnen betekenen? Stuur uw informatieaanvraag naar info@metaalwinkel.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een prijsopgave.