Metalen op maat

Metalen op maat bewerken is het specialisme van de Metaalwinkel. We zijn erin gespecialiseerd om op locatie metaal te bewerken. Voor diverse metaalbewerkingen zijn onze filialen uitgerust met geavanceerde machines en apparatuur. Denk hierbij aan een automatische zaagmachine, de guillotineknipbank of de knipschaar. Snelheid speelt een belangrijke rol in onze service. We houden een groot aantal materialen op voorraad. Zo versnellen we de levering en beperken we de wachttijden.
 

Productie, reparatie en renovatie

Wilt u nieuwe metalen op maat laten bewerken? Denk aan metalen platen of metalen profielen? Of bent u op zoek naar u een ervaren, betrouwbare partner voor reparaties of renovaties aan platen of profielen? Voor metalen op maat bent u bij de experts van de Metaalwinkel aan het juiste adres in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Onze kracht blijkt uit de totaaloplossingen die we voor klanten leveren.  Productie, reparatie en renovatie treft u bij ons onder één dak aan.

Overzicht bewerkingen Metalen op maat

Nieuwsgierig voor welke bewerkingen u bij de Metaalwinkel terecht kunt? Onderstaande opsomming laat de mogelijkheden zien voor metalen op maat:

·         Ponsen

·         Zagen

·         Boren/soevereinen

·         Zetten

·         Platen knippen

 

·         Buigen

·         Walsen

·         Watersnijden

·         Lasergraveren

·         Draadvonken

 

·         Schuren

·         Uithoeken

·         Draadsnijden

·         Frezen

·         Lassen/solderen/lijmen


Metalen op maat laten maken? 

Voor metalen op maat voeren de experts van de Metaalwinkel op locatie diverse metaalbewerkingen uit. Zo houden we de wachttijden kort. Tijdens de bewerking kunt u genieten van een kop koffie of thee.  Nieuwsgierig naar wat we in metalen op maat voor u in petto hebben? Stuur uw informatieaanvraag naar info@metaalwinkel.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een prijsopgave.