Roestvrijstaal

Roestvrijstaal (RVS) is een legering van meerdere metalen. RVS bevat een oxidehuid die roestvorming tegengaat. Roestvrijstaal heeft een aantal unieke eigenschappen: zeer sterk en corrosiebestendig. De geborstelde vorm geeft RVS een exclusieve uitstraling. In de volksmond heet roestvrijstaal ook wel roestvaststaal.

Roestvrijstalen constructies

Heeft u een constructie ontworpen die we in roestvrijstaal moeten uitvoeren? De experts van de Metaalwinkel zagen en lassen uw roestvrijstalen constructie op maat. Ondertussen geniet u van een kop koffie of thee. Voor de afwerking heeft u de keuze uit een groot aantal RVS-profielen die we op voorraad hebben.

Diverse soorten en bewerkingen

Roestvrijstaal is bij de Metaalwinkel verkrijgbaar in diverse kwaliteiten: RVS 304 en RVS 316. Bij beide soorten heeft u de keuze uit de geslepen of de gepolijste variant. Ook voor de meeste bewerkingen bent u bij ons aan het juiste adres. De meeste bewerkingen voeren we uit terwijl u wacht. Houd bij de bewerkingen rekening met een tolerantie van 0,5 millimeter.

Roestvrijstalen producten bestellen? 

De Metaalwinkel levert roestvrijstalen producten uit voorraad, zodat uw wachttijd beperkt is.  Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk de productpagina Roestvrijstaal of stuur uw informatieaanvraag naar info@metaalwinkel.nl.