Seriewerk metaal

In grote aantallen en razendsnel metalen materialen bewerken en leveren, dat is de kracht van de experts van de Metaalwinkel. Met seriewerk metaal hebben we de afgelopen jaren een prima naam opgebouwd. In deze discipline zijn we deskundig, betrouwbaar en denken we graag in oplossingen voor de klant. Voor metaal frezen, metaal knippen, metaal buigen of talloze andere bewerkingen kunt u bij ons altijd terecht.
 

Geavanceerde machines voor seriewerk metaal

Nieuwsgierig hoe de Metaalwinkel in korte tijd grote series metalen producten levert? Onze filialen in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht zijn voorzien van een geavanceerd machinepark voor seriewerk in metaal. Snelheid speelt een belangrijke rol in onze service. Niet alleen houden we een breed scala aan metalen materialen op voorraad. Ook garanderen we een snelle levering en bewerking met korte wachttijden.

Overzicht metaalbewerkingen seriewerk

Nieuwsgierig naar de metaalbewerkingen die de Metaalwinkel inzet voor seriewerk in metaal? Onderstaand overzicht geeft u hiervan een goede indruk.

·         Ponsen

·         Zagen

·         Boren/soevereinen

·         Zetten

·         Platen knippen

 

·         Buigen

·         Walsen

·         Watersnijden

·         Lasergraveren

·         Draadvonken

 

·         Schuren

·         Uithoeken

·         Draadsnijden

·         Frezen

·         Lassen/solderen/lijmen

Seriewerk in metaal nodig? 

Voor grote aantallen op maat gemaakte metalen producten klopt u nooit tevergeefs aan bij de Metaalwinkel. Graag zetten we onze ervaring, onze expertise en onze machines in om snel seriewerk in metaal te realiseren. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de kosten? Stuur uw informatieaanvraag naar info@metaalwinkel.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een prijsopgave.