PMMA / Perspex / Acrylaat / Plexiglas kunststof plaat

Vanaf € 8,42

Deze heldere kunststof plaat wordt ook wel plexiglas plaat, kunststof beglazingsplaat, acrylaat plaat of plexi plaat genoemd. Toepassingen zijn o.a.: windschermen, hoogwaardige kijkvensters, overkappingen, machinekappen, displaybouw, snoepbakken, etc.
Kies je product
info-circle
Product: Lengte (mm) Breedte (mm) Aantal: Prijs
0  

Let op: bij het veranderen van de afmetingen (lengte en / of breedte) worden er bewerkingskosten berekend.

 

Totaal (excl. BTW):0

Details

PMMA (Polymethylmethacrylaat) / Perpex / Acrylaat / Plexiglas is een zeer heldere en optisch mooie kunststof. De voordelen van deze acrylaat platen ten opzicht van glas zijn: plexiglas is veel lichter in gewicht, helderder, veel sterker, eenvoudig te lijmen en te bewerken. Deze platen zijn niet slagvast. De heldere plexiglas platen zijn in verschillende afmetingen en diktes verkrijgbaar. De platen hebben een standaardlengte van 3,05 meter

Ontdek de veelzijdigheid en duurzaamheid van PMMA, ook bekend als Perspex, Acrylaat, of Plexiglas, een materiaal dat uw leef- en werkruimte transformeert. PMMA is een helder, lichtgewicht en sterk alternatief voor glas dat uw interieur verrijkt zonder in te boeten aan kwaliteit of veiligheid.

Door zijn helderheid en weerbestendigheid is het de perfecte keuze voor zowel binnen- als buitentoepassingen. PMMA biedt de elegantie van glas, maar is veelzijdiger en veiliger. Het is bestand tegen stoten en barsten, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen met kinderen of voor gebruik in drukke openbare ruimtes. Zijn lichtgewicht samenstelling maakt het eenvoudig te hanteren en te installeren, wat tijd en moeite bespaart.

Dit materiaal is niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk. PMMA is volledig recyclebaar, waardoor u een duurzame keuze maakt voor de toekomst. Met een hoge weerstand tegen UV-stralen en weersinvloeden, behoudt PMMA jarenlang zijn helderheid en uitstraling, wat betekent dat u minder vaak hoeft te vervangen en zo bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Bent u op zoek naar een stijlvolle en praktische oplossing voor uw huis of kantoor? Kies dan voor PMMA. Het is ideaal voor raamvervangingen, meubilair, displays, en nog veel meer. Met zijn heldere uitstraling en duurzame kwaliteit is PMMA de slimme keuze voor iedereen die waarde hecht aan esthetiek en functionaliteit.

Wacht niet langer en maak vandaag nog de overstap naar PMMA. Bestel nu en ervaar zelf de voordelen van dit veelzijdige en duurzame materiaal. Uw ruimte zal nooit meer hetzelfde zijn!