Plaatrubber airpac CR/SBR

Plaatrubber airpac CR/SBR wordt ook wel Neopreen plaatrubber genoemd. Dit plaatrubber wordt gebruikt in de industrie en in de scheepvaart.

Bij bestelling van meerdere stukken, is het mogelijk om het materiaal in 1 lengte te ontvangen. Graag in het opmerkingenveld bij het bestelproces aangeven in welke afmetingen u het materiaal wilt ontvangen.
Kies je product

Product

Details
Plaatrubber airpac CR/SBR (Neopreen) is ook bekend als CR (Chloroprene) rubber. Door de uitstekende mechanische en slijtvaste eigenschappen, en de goede bestendigheid tegen de inwerking van ozon, hitte en vorst, wordt het voor veel verschillende toepassingen gebruikt. Eigenschappen: Temperatuur: -20° + 90°C, Soortelijk gewicht: 1,45 grs/cm³, Hardheid: 65° shore A ± 5°, Treksterkte: 5 MPa, Rek bij breuk: 250%. Dit plaatrubber is in verschillende diktes en in iedere gewenste lengte verkrijgbaar. In de winkelwagenlijst kunt u in het opmerkingenveld de gewenste lengte aangeven. De Metaalwinkel heeft een uitgebreid assortiment kunststoffen en rubbers. Als het gewenste product of de gewenste afmeting er niet bij staat, kunt u deze altijd apart aanvragen!